Πολιτική Απορρήτου


Οι asfaleies auto-moto δεν δημοσιοποιούν πληροφορίες τις οποίες υπόσχονται πως θα διατηρήσουν εμπιστευτικές κατά τη συλλογή τους.

Τα προσωπικά στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την παροχή των αιτούμενων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών για την προβολή προσαρμοσμένου περιεχομένου και διαφημίσεων.

Τα προσωπικά στοιχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για έλεγχο, έρευνα και ανάλυση της λειτουργίας και βελτίωση των τεχνολογιών και υπηρεσιών του asfaleies auto-moto.

Ενδέχεται να μοιραστούμε συγκεντρωτικά μη προσωπικά στοιχεία με τρίτους εκτός του asfaleies auto-moto.

Όταν απευθυνόμαστε σε τρίτους για βοήθεια στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, απαιτούμε να συμμορφώνονται με την Πολιτική απορρήτου που θέτουμε καθώς και με άλλα μέτρα ασφαλείας και εμπιστευτικότητας.

Επίσης, ενδέχεται να μοιραστούμε τα στοιχεία με τρίτους σε περιορισμένες περιπτώσεις, όπως κατά τη συμμόρφωση με νομικές διαδικασίες, αποτροπή απάτης ή επαπειλούμενου κινδύνου και οχύρωση της ασφάλειας του δικτύου και των υπηρεσιών μας.

Οι asfaleies auto-moto επεξεργάζονται τα προσωπικά στοιχεία εντός των διακομιστών τους. Ενδεχομένως ανάλογα με τη χώρα από την οποία υποβάλλετε την παραγγελία σας, η επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων να πραγματοποιείται σε διακομιστές εκτός της χώρας σας.


Προσφορές Ασφάλισης